csendepl
con celerita, con rulanteVirtuální průvodce po České republice.

Hotel Iberotel Arabella **** [ Hotel nebo hostel ]

Poloha
Hotel má výhodnou polohu mezi starým a novým centren Hurghady. Od nového centra Hurghady - Sakkala je vzdálen cca 1 km. Mimo jiné se do centra můžete dostat příjemnou procházkou. Od letiště je hotel vzdálený cca 10 km. Světová značka Iberotel je zárukou skvělé kvality.

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek mají individuálně nastavitelnou klimatizací, koupelna s WC, sušič na vlasy, telefon, SAT-TV, rádio, minibar, trezor, balkón nebo terasa s výhledem na moře, bazén nebo zahradu.

Zařízení
Hlavní rysy hotelu jsou ve stylu nubíjské vesnice, plném barev a veselé atmosféry. Některé pokoje jsou propojeny a jsou zde i pokoje pro nekuřáky. Sejfy jsou zdarma k dispozici na recepci hotelu. Hotel má dva bazény, několik restaurací, barů a obchodů, disko. Hotel má večerní program s živou hudbou, foklórní tance a večerní show. Dětský klub pro děti 4-12 let, bohatě vybavený s programem během dne, dětský bazén, hřiště, dětské menu, hlídání dětí. Hotel nabízí bohaté sportovní vyžití: dva tenisové kurty, čtyři squash kurty, volejbal, stolní tenis, billiard, vodní sporty, surfing, potápěčskou školu a potápění, sauna a masáže.

Stravování
V ceně polopenze (snídaně a večeře formou bufetu).

Hodnocení
· dítě 2 - 14 let zdarma
· bohaté sportovní vyžití
· animační programy
· dětský club
· zdarma: lehátka, ručníky a slunečníky na pláži i u bazénu
· vhodné pro rodiny s dětmi
· výborně situovaný luxusní, příjemný hotel s nadstandardními službami i pro náročné klienty a skupiny

Hodnocení ****
Typ záznamu: Hotel nebo hostel
AKTUALIZACE: Jiřina Mihulová org. 2, 19.12.2003 v 14:16 hodin